Wieloletnia dobrze zorganizowana współpraca z dostawcami zapewnia dostęp do najlepszej jakości surowca.


Nowoczesna technologia rozbioru nadzorowana przez naszych specjalistów, daje możliwość zaoferowania doskonałej jakości produktów.




Dla zagwarantowania bezpieczeństwa zdrowotnego naszego towaru, wprowadziliśmy system HACCP.

Dzięki niemu oferujemy produkty wysokiej jakości, w warunkach higieniczno-sanitarnych spełniających najwyższe standardy, pod stałą kontrolą weterynaryjną.

Działalność nasza obejmuje rozbiór półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych oraz tusz cielęcych.

Odbiorcami naszych produktów są sklepy, restauracje, hurtownie, małe zakłady produkcyjne.

Dostawy realizujemy własnym nowoczesnym transportem.

Z kontrahentami prowadzimy elastyczną politykę cenową, co wpływa na dobrą współpracę.


MIĘSO CIELĘCE

  1. TUSZA CIELĘCA
  2. CIELĘCINA ZADNIA Z/K
  3. CIELĘCINA ZADNIA B/K
  4. ŁOPATKA Z/K
  5. ŁOPATKA B/K
  6. GÓRKA Z/K
  7. GÓRKA B/K
  8. GÓRKA B/K EXTRA
  9. KARCZEK Z/K
  10. KARCZEK B/K
  11. MOSTEK Z/K
  12. MOSTEK B/K
  13. GICZ Z/K
  14. GICZ B/K
  15. KOŚCI RURKOWE I KARKOWE
  16. OŚRODKI KOMPLETNE
  17. WĄTROBA
  18. MIĘSO DROBNE KL. II

MIĘSO WOŁOWE Z BYKÓW

  1. ĆWIERCI KOMPLETNE
  2. ĆWIERCI ZADNIE
  3. SZPONDER
  4. SZPONDER B/K
  5. ANTRYKOT
  6. ANTRYKOT B/K
  7. ROZBRATEL
  8. ROZBRATEL B/K
  9. KARK WOŁOWY
  10. KARK WOŁOWY B/K
  11. ROSTBEF
  12. ROSTBEF B/K EXTRA
  13. ŁOPATKA Z PRĘGĄ
  14. ŁOPATKA B/K EXTRA
  15. ŁATA
  16. PRĘGA
  17. PRĘGA B/K
  18. POLĘDWICA
  19. LIGAWA
  20. ZRAZOWA GÓRNA
  21. ZRAZOWA DOLNA
  22. I KRZYŻOWA
  23. SKRZYDŁO
  24. WĄTROBA
  25. SERCA
  26. OZORY

MIĘSO WIEPRZOWE

  1. PÓŁTUSZE KLASY „S”
  2. PÓŁTUSZE B/GŁ I SZ KLASY „S”
  3. SCHAB ŚRODKOWY Z/K
  4. SCHAB ŚRODKOWY B/K
  5. KARKÓWKA Z/K
  6. KARKÓWKA B/K
  7. POLĘDWICZKI
  8. BOK SUROWY Z/Ż
  9. BOK SUROWY B/Ż
  10. BOK SUROWY B/Z B/S
  11. ŻEBRA PASKI
  12. ŻEBRA MOSTKI
  13. BIODRÓWKA
  14. BIODRÓWKA B/K
  15. SZYNKA Z/GOL
  16. SZYNKA B/GOL
  17. SZYNKA B/K SK/TŁ
  18. ŁOPATKA Z/GOL
  19. ŁOPATKA B/GOL
  20. ŁOPATKA B/K EXTRA
  21. MIĘSO KL. II A 80/20
  22. MIĘSO KL. II B 50/50
  23. GOLONKA
  24. GOLONKA B/K
  25. PODGARDLE Z/S
  26. PODGARDLE B/S
  27. NOGI PRZEDNIE
  28. NOGI TYLNE
  29. GŁOWY
  30. KOŚCI SCHABOWE
  31. KOŚCI KARKOWE
  32. KOŚCI MOSTKOWE
  33. SŁONINA
  34. TŁUSZCZ DROBNY
  35. SKÓRKI
  36. OŚRODKI KOMPLETNE
  37. WĄTROBA
  38. SERCA
  39. PŁUCA
  40. NERKI

BARANINA